SOFT: Melancong & Dapat Pulangan Tunai Tambahan Sehingga 9.5%

Foto Sumber: UTUSAN


INFO TRAVEL: Wah memang menarik. Tawaran ini membuatkan kaki travel tersenyum panjang dan gembira. 

Ini kerana mereka berpeluang menikmati pulangan tunai (Cashback)sebanyak 9.5 peratus melalui ShopBack Online Travel Fair (SOTF) 2018 yang akan berlangsung pada 12 hingga 21 Mac ini.

ShopBack sepanjang tempoh berkenaan menjalankan kerjasama dengan laman-laman pelancongan seperti Booking.com, Expedia, Hotels.com, Malaysia Airlines, AirAsiaGo dan KLOOK bagi membawakan kaki melancong pelbagai tawaran hebat bagi membolehkan orang ramai mendapatkan pulangan wang sehingga 9.5 peratus daripada belanja pelancongan mereka.


Sebagai tambahan, laman web khidmat pelancongan, Traveloka yang juga menyertai ShopBack tidak lama lagi akan memberikan tiket-tiket penerbangan dan penginapan yang masing-masing bernilai RM1,000 kepada pemenang bertuah.

Untuk lebih menggembirakan para pelanggan, mereka yang mendaftar di pautan https://www.ShopBack.my/cuti akan mendapat BONUS RM10 (RM5 sewaktu mendaftar dan RM5 lagi selepas pembelian pertama).

ShopBack adalah satu program kesetiaan yang mana lebih banyak anda berbelanja melaluinya, lebih banyak anda akan mendapat pulangan wang!

Kerjasama tersebut akan membawakan orang ramai pulangan wang sehingga 30 peratus. Ia boleh didapat melalui laman web atau applikasinya apabila pengguna membeli barang atau perkhidmatan yang disediakan oleh lebih 500 rakan e-dagang termasuklah Lazada, 11street, fave, Photobook Malaysia, Nike, Sephora, Uber dan Grab.

Foto Sumber: UTUSAN

Anda boleh mula mendapatkan pulangan wang yang hebat ini dengan mengikuti tiga langkah mudah -

LANGKAH 1: Daftar secara percuma dan dapatkan tambahan bonus RM5 di pautan + RM5 selepas pembelian pertama melalui https://www.ShopBack.my/cuti

LANGKAH 2: Pilih stor yang anda mahu lakukan pembelian. Anda akan dibawa ke laman tersebut dan membuat pembelian sehingga selesai dalam tetingkap layaran yang sama. Satu emel pemberitahuan jumlah pulangan tunai akan dihantar kepada anda dalam tempoh 48 jam.

LANGKAH 3: Pulangan tunai (Cashback) tersebut boleh dipindahkan kepada bank account selepas ia disahkan.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web ShopBack Malaysia atau ikuti Facebook Page rasminya maisng-masing di pautan https://www.ShopBack.my dan http://bit.ly/2FvMmlN.

SUMBER: UTUSAN ONLINE

TERKINI

BNM: M'sian Economy To Experience Moderate Growth In 2019

PHOTO: BERNAMA ECONOMY | The Malaysian economy will continue to experience moderate growth this year, supported mainly by external de...