AirAsia Sedia Laluan KLIA-Kuantan Serendah RM16

Foto Sumber: Air ASIA


INFO TRAVEL & PENERBANGAN: Jika perjalanan ke Kuantan dari ibu negara mengambil masa kira-kira tiga ke empat jam kini perjalanan ke ibu negeri Pahang itu semakin singkat dan mudah iaitu kira-kira 45 minit sahaja.

Dalam perkembangan terbaharu syarikat tambang murah AirAsia bakal melebarkan lagi laluan domestiknya iaitu laluan Kuala Lumpur-Kuantan. 

Foto Sumber: Air Asia

Melalui temubual eksklusif travel360.com dengan Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia Malaysia, Riad Asmat, penerbangan pertama laluan ini akan bermula pada 28 Oktober nanti.

Foto Sumber: Air Asia

Laluan baharu yang dijadualkan untuk penerangan dua kali sehari ini bakal memberikan pelancong untuk lebih mudah meneroka keindahan dan keunikan negeri tersebut seperti beliau sendiri yang juga aktif menikmati keindahan alam sambil berbasikal.

Tawaran hebat untuk pembukaan laluan ini turut diberikan kepada pengguna. Tempahan tiket laluan tersebut boleh dilakukan bermula sehingga 26 Ogos nanti untuk menikmati tambang serendah RM16 untuk penerbangan pada 28 Oktober 2018 hingga 13 Ogos 2019.SUMBER: TRAVEL360

TERKINI

18 Destinasi Dan Tempat Penting MESTI DIKUNJUNGI Di Sekinchan

   Sumber Foto : CelcomDigi Disediakan Oleh : Mohd Ezli Mashut Sekinchan, sebuah perkampungan nelayan dan kawasan pertanian yang terletak di...