MENARIK UNTUK PENGEMBARA | Malaysia Airlines dan Firefly Tawar Tambang MenarikPENERBANGAN |  Malaysia Airlines dan Firefly menawarkan tambang menarik bagi perjalanan sehingga 31 Mac 2025 untuk laluan di 21 pasaran.


Malaysia Airlines dalam kenyataan berkata, sehingga 22 Mei 2024, pengunjung yang bercuti dekat dan jauh boleh mengambil peluang itu untuk menyaksikan keajaiban rantau ini dengan tambang dan tawaran menarik menanti penerokaan mereka.


Melalui kempen 'Masa untuk Penemuan Menakjubkan', Malaysia Airlines memberi inspirasi kepada pelancong untuk memulakan pengembaraan seterusnya.


- Untuk Firefly Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6n

- Untuk Malaysia Airlines Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6y


Sama ada untuk merakam keindahan musim luruh di Jepun, bermain ski di Korea, menikmati pengembaraan musim sejuk di Sydney atau menikmati rasa eklektik pelbagai masakan Pulau Pinang - pengembara boleh memilih pelbagai destinasi ditawarkan Malaysia Airlines sebagai pintu masuk ke Asia dan seterusnya, sambil menikmati keselesaan dan kemudahan Malaysian Hospitality."Pengembara yang mencari pengalaman perjalanan premium penuh boleh menikmati tawaran tambang Kelas Perniagaan yang disertakan dengan elaun bagasi daftar masuk sebanyak 40kg, dua elaun bagasi kabin sebanyak 7kg setiap satu, pemilihan tempat duduk percuma, keutamaan daftar masuk, serta akses ke Golden Lounge eksklusif syarikat penerbangan itu.


"Selain itu, pengembara boleh menikmati diskaun tambahan 5 peratus untuk penerbangan yang dibeli di laman web rasmi syarikat penerbangan dan aplikasi mudah alih untuk perjalanan sehingga 30 Jun 2024," katanya.


- Untuk Firefly Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6n

- Untuk Malaysia Airlines Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6y


Sementara itu, Firefly berdedikasi untuk memudahkan perjalanan pelanggan melalui habnya di Subang, Pulau Pinang, Kota Kinabalu dan Kuching.


Sama ada meneroka jalan meriah di Bangkok, bersantai di pantai Phuket, atau meneroka ke destinasi lain yang disediakan oleh pesawat Boeing 737-800 dan ATR72-500 syarikat penerbangan itu, pengembara boleh menikmati pengalaman tanpa kerumitan, lengkap dengan berat 10kg elaun bagasi dan minuman percuma dalam penerbangan.


Ketua Pegawai Komersial Syarikat Penerbangan dari Malaysia Aviation Group, Dersenish Aresandiran berkata, pihaknya berdedikasi untuk menyediakan sambungan yang lancar kepada pelanggan sebagai pintu masuk ke Asia dan seterusnya.


- Untuk Firefly Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6n

- Untuk Malaysia Airlines Boleh Semak Tawaran > https://invol.co/cll4r6y

TERKINI

Strategi, Tip Beli Tiket Penerbangan Harga Menarik dan Jadikan Kembara Menyeronokkan

Disusun Oleh : Mohd Ezli Mashut Membeli tiket penerbangan dengan harga menarik dan merancang kembara yang unik serta menyeronokkan memerluka...